Siirry sisältöön

Kesää kohti!

13.6.2022

Lämmin kiitos kaikille Suvi-verkostoon kuuluville kuluneesta keväästä. Ensi syksynä jatketaan taas työskentelyä ja yhteistyötä tärkeiden teemojen parissa.

Vaikka ajatukset ovatkin vahvasti jo kesässä ja lomassa, kannattaa kalenteriin ehdottomasti laittaa muistiin muutamia tulevia tapahtumia:

26.8.2022: Seminaari: kirjoittaminen taitona ja välineenä. Seminaari liittyy Diakonia-ammattikorkeakoulun suomen kielen ja viestinnän lehtorin Anna Liisa Karjalaisen eläköitymiseen. Suvi-verkoston sähköpostilistalle kuuluvat saavat kutsun ja ilmoittautumislinkin sähköpostilla. Kutsua saa välittää eteenpäin omissa verkostoissa. Jos et ole saanut kutsua, voit laittaa sähköpostia Hanna Hovilalle (etunimi.sukunimi@diak.fi)

10.2.2023 klo: 12.30-16 järjestetään perinteinen Suvi-webinaari. Tästä sähköpostilistalle kuuluvat saavat tarkempaa tietoa syksyn 2022 aikana.

AMK kielten ja viestinnän verkoston yhteistyö on alkanut vuonna 1998, mikä tarkoittaa sitä, että vuonna 2023 juhlitaan verkostotyön 25-vuotisjuhlia. Lokakuussa 2023 (5.-6.2023) järjestetään AMK kielten ja viestinnän opetuksen päivät Jyväskylässä (JAMK).

Tässä vielä lukuvinkki kesälle: Diakonia-ammattikorkeakoulun Dialogi verkkomediassa on julkaistu teemanumero, jonka tekstit käsittelevät kohtaamista ja vuorovaikutusta monesta eri näköalasta. Mukana mm. blogitekstit kirjoittamalla kohtaamisesta ja kielitietoisuudesta: https://dialogi.diak.fi/teemanumerot/kohtaamisen-ammattilaiset/

No comments yet

Jätä kommentti