Siirry sisältöön

Suvi-webinaari

19.11.2020

”Yhteistyössä kehittäen”

Suvi-työryhmä kokoaa verkoston yhteen julkistamaan Suomen kielen ja viestinnän amk-opetuksen vision 2030 verkon välityksellä. Webinaarin teemana on ‘Yhteistyössä kehittäen’, joka on myös yksi visiomme neljästä peruspilarista. Webinaarin yhteydessä tarjoutuu hieno tilaisuus jakaa kollegiaalisesti opetusideoita.

Webinaarin ajankohta on 11.2.2021 klo 12.30–15. 30.

Webinaarissa on tarkoitus jakaa ideoita ja arjen innovaatioita, jotka ovat helpottaneet käytännön opetustyötä ja inspiroineet suomen kielen ja viestinnän opetuksessa. Idean ei tarvitse olla valmiiksi hiottu tai loppuun pureskeltu. Idea voi olla myös palanen jostakin suuremmasta kokonaisuudesta.

Etsimme kaikenlaisia opetusta helpottavia ideoita ja hyviä käytännön ratkaisuja esitettäväksi lyhyesti ja napakasti. Tällä kertaa et siis tarvitse suuria valmisteluja.  Pikkuesitysten pituus vain 10 min.

Lähetä esitysehdotus 5.12.2020 mennessä Webropol-lomakkeella. Linkki lomakkeeseen: https://link.webropolsurveys.com/S/9AD9700CAA99F4C9 

Ilmoitamme esityksen hyväksymisestä viimeistään 18.12.2020 mennessä.

Anna hyvä kiertoon suomen kielen ja viestinnän amk-opetuksen hyväksi – visiomme mukaisesti suomen kielen ja viestinnän opetusta yhteistyössä kehittäen.

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: